Howden Türkiye'de unvan değişikliği – Sigorta Medya

Sigorta ve reasürans brokerliği şirketi Howden Group Holdings’e bağlı olarak çalışan Howden Türkiye bünyesindeki Howden Sigorta Brokerliği ile GRC Howden Sigorta ve Reasürans Brokerliği birleşti. Grubun global stratejileri ve ülke operasyonlarının optimum sinerji ile hizmet verebilmesi vizyonu doğrultusunda 1 Mart itibariyle gerçekleşen birleşme sonrası şirketin yeni unvanı Howden RE Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. oldu.
Howden Türkiye, bundan böyle Howden ACP ve Howden RE şirketleriyle faaliyet gösterecek. Önceki yapılanmada da bulunan Cemal Uludağ ve Kadri Solmaz, bu yeni oluşumda Howden RE Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri olarak görevlerini sürdürecek.
Howden Sigorta ile GRC yapısının birleşmesiyle tüm hizmet yelpazelerini Howden RE Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. altında bir araya getirmekten büyük gurur duyduklarını aktaran Howden Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (TMEA) Bölge CEO’su Atınç Yılmaz, gelecek dönem planlarını gerçekleştirmek için bu birleşmenin Howden adına çok önemli bir adım olduğunu söyledi. Atınç, Howden’ın artık Türkiye’de Brokerlik alanında Howden ACP, Reasürans ve Özel Spesifik Riskler alanında Howden RE markaları ile sektörde lider oyunculardan birisi olarak hizmetlerine devam edeceğini de belirtti.
Howden RE Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Vedat Basan ise reasürans çözümleri ve diğer uzmanlık alanlarında sundukları hizmetler için birleşmenin büyük önem taşıdığını dile getirerek “Bu yeni yapı dahilinde yeni projeler ve hizmetler sunmaya hazırlanıyoruz, bu vesileyle bu birleşmenin tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.




İnternet portalımızda yer alan tüm haber metini, resim ve benzeri içeriğin hakları Sigortamedya Yayıncılık A.Ş.’ye aittir. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda, kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.
e-Mail Adresimiz: [email protected]
© 2015 – 2020 Sigortamedya Yayın Grubu | Sigortamedya Yayıncılık A.Ş.

source